Badevægt med WIFI eller Bluetooth

Badevægt med Wifi

Hold styr på din vægt, nemt og enkelt. Med denne badevægt for du en App, så du kan styre og holde kontrol med din vægt på din smartphone. Da denne Withings WS-50 badevægt kan tilkobles dit WIFI.

Køb badevægt med WIFI HER!

WS-50 kan holde styr på din krops fedtprocent, din vægt, din hvilepuls og luftkvaliteten i dit hjem. Du henter en App til din smartphone og synkroniseres trådløst via WIFI. Så har du altid kontrol over din sundhed og udvikling.

 

En tur på vægten. Nogle får gåsehud bare ved tanken, mens andre løber skrigene bort. Men det er slut nu, med denne badevægt bliver det sjovt at hoppe på vægten og se sin udvikling på smartphone. Withings Smart Body Analyzer er en vægt som giver dig svar på din vægt, men også meget mere end det. Den kan måle din krops fedtprocent og din puls gennem fødderne og samtidig måle luftkvaliteten og temperaturen i dit hjem, det hele flyttes over på din smartphone via WIFI eller Bluetooth. Så det er ikke en alm. Vægt som kun giver dig din vægt og ikke andet.

Vægttab er ikke nemt, men det hjælper med denne badevægt.

Vægttab kan være svært og hvis man er bange for at stå op på sin vægt, så kan det blive meget svært. Derfor bliver det nemmere at komme der op, når man får en masse data om sin sundhed. I dag er der flere og flere der, ikke bare kigge på deres vægttab, men også går op i deres sundhed. Det er her at Withings WS-50 WiFi badevægt kommer til sin ret. Da sundhed ikke bare er vægttab, men også din krops fedtprocent er vigtig.

Køb badevægt med WIFI HER!

Withings WS-50 WiFi badevægt FAKTA:

  • Modelbetegnelse: Withings WS-50 Smart Body Analyzer.
  • Fire vægtsensorer og Position Control™ for at opnå et nøjagtigt resultat (fejlmargen er kun 100 gram).
  • Display: 6 x 4 cm, 128 x 64 pixler, baggrundsbelysning.
  • Mål: 32,5 x 32,5 x 2,3 cm.
  • Vægt: 2,1 kg.
  • Trådløs synkronisering med iOS (iPhone, iPad, iPod Touch med iOS 5.0 eller senere) og Android-enheder (Android version 2.3.3 eller senere) via WiFi og Bluetooth.
  • Kan bruges af op til 8 brugere, der genkendes automatisk.

 

Find ny motivation til dine livsstilsforandringer med en masse statistikker statistikken omkring din vægt, kroppens fedtprocent, din hvilepuls og hjemmets luftkvalitet med denne Wi-Fi-vægt til iPhone og Android!

 

Kan stå i badeværelset, men bør ikke komme i kontakt med vand

Indhold i æsken:

1 vægt

Tæppefødder

Enkel installationsvejledning (på engelsk)

4 AAA-batterier

Softwareopdateringer i vægten installeres automatisk via WiFi

 

Sådan en badevægt der kan bruges til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *